top of page
pietro cazzaniga produktion salami

STARTA UPP NY FABRIK ELLER NY LINJE

Vad vill ni producera?

Vill ni starta upp en ny linje av produkter eller öppna en helt ny fabrik så har ni kommit rätt. Jag hjälper er gärna med allt från att välja maskiner, planera produktionsflödet och skapa recept. Läs mer nedan om vad jag kan hjälpa er med eller kontakta mig med er idé så skapar vi en egen plan utifrån just era behov. 

VAD BEHÖVS FÖR ATT STARTA EN FABRIK?

Det finns såklart mycket att tänka på när du ska starta en fabrik. Inte minst hitta en lokal som har alla certifieringar som krävs för att producera livsmedel. Nedan är tre saker som kan vara bra att tänka på och som jag gärna hjälper er med.

MASKINER & RUM

Beroende på vad ni ska producera behöver du ha olika maskiner. Jag hjälper er gärna att reda ut vilka maskiner som ni behöver samt tar kontakt med leverantörerna som erbjuder de bästa maskinerna för just er behov.

 

För att tillverka lufttorkade produkter behöver ni också rum för att kontrollera temperaturen och luftfuktigheten.

PRODUKTIONSFLÖDET

Jag kan hjälpa er genom hela produktionsflödet, från recept till färdig produkt. Läs mer här om vad som krävs för att skapa den bästa produkten. 

RECEPT

Tillsammans skapar vi recept baserat på er målsättning. Vill ni skapa en råkorv med chilismak eller en klassisk salami milano? Oavsett smak, konsistens eller storlek hjälper jag er att skapa den bästa produkten. 

pietro cazzaniga i rum med kött
prosciuto_crudo
hängande salami produktion
  • Facebook
  • Instagram

©2024 av Spezierier Cazzaniga AB

bottom of page